joi, 21 august 2008

Nu inteleg aerul conditionat

Nu inteleg aerul conditionat. Rectific: nu inteleg aerul conditionat dat la maxim cand afara sunt niste amarate de 20 de grade.

Dragi colegi,
20 de grade nu se traduc prin canicula si nu are rost sa facem aici inghet cu +14 grade, ca nu murim de transpiratie!
Ne imbolnavim si atat! (eu in frumtea listei).

Si, ce e culmea, e ca:
- cei care dau la maxim aerul conditionat, il seteaza in asa fel, incat sa nu ii bata pe ei in freza, doar pe colegii lor, carora nu le e cald deloc;
- tot aceeia, care dau aerul conditionat la maxim, sunt plini de fulare si esarfe atarnate de gat. Probabil le pregatesc de acasa pentru vantul din birou. Noi, astia care o incasam in freza si pe la spate, nu stim ce ne asteapta, asa ca ne dotam impropriu.

Si, ce mai poti sa zici? Zi ceva, daca vrei sa declansezi un scandal monstru in birou, ca sa te barfeasca toata firma pentru restul verii, ca esti „in friguri”!

4 comentarii:

  1. La fel e si la mine in birou. :( Ma mai rog de ei sa-l mai opreasca din cand in cand...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma regasesc pe deplin in aceasta poveste.Cunosc lupta asta cu cei care dau aerul conditionat pe racire cand afara sunt 20 de grade, frate nu situ de unde atata caldura.Bafta si la lupta.Eu mereu ma cert si nu ma las caci din nefericire aerul conditionat e chiar langa mine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-o buna zi ar trebui sa facem un club, al celor care nu iubesc aerul conditionat.
    Ce zice-ti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Crezi ca o sa castigam ceva cu asta??!!NU mi se pare,asta e ceva modern si noi nu intelegem beneficiile aerului conditionat,doar nu vrei sa stai in aerul imbacsit....???Bafta la formarea clubului..

    RăspundețiȘtergere