luni, 9 martie 2009

Chicsuri business made in Romania

Ec. in fata numelui pe cartea de vizita sau in email – un fel de exces de zel al absolventilor de stiinte economice, care se cred mari specialisti dupa ce au terminat o facultate.
Singura problema e ca nimeni nu are habar ce insemna ec. in afara Romaniei, cat despre facultate, in Romania oricine poate sa isi cumpere una azi.

Adrese de business @yahoo – asta e de cand romanul a descoperit netul, iar la cat costa un domeniu azi ma mir ca mai exista; nu mai spun ca si o adresa pe gmail ar arata mai bine.
Ar merge totusi de minune la agentiile de agatat, in combinatie cu messinger.

Prenumele dupa numelui – ii spune si denumirea unde trebuie sa fie asezat, dar ne-am obisnuit prea mult cu catalogul.

Ordinea lui peste – se aplica in general unei insiruiri de persoane, care in loc sa se faca alfabetic sau dupa alte criterii logice, se face dupa criteriul „importantei” sau cum sa ii ling mai bine pe sefi/colegi/colaboratori undeva, punandui in fata altora pe lista. Problema e ca arata complet aiurea si e de prost gust.

Un comentariu:

  1. Astea sunt doar made in Romania. Legat de adresa de email daca ii faci omului site si acum el doreste sa isi pastreze adresa de email, pentru ca oricat ai incerca sa il convingi ca nu ii stii si parola de la contul de mail decat de la cel de hosting nu te crede :(

    RăspundețiȘtergere